Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les escoles d'educació infantil i primària de Sant Quirze celebren el Nadal

Concerts, cagatiós i les visites dels ambaixadors són les activitats estrella


Les escoles d'educació infantil i primària de Sant Quirze celebren el Nadal

 Les tradicions del Nadal centren aquests dies les activitats de les diferents escoles de Sant Quirze. El Caga Tió, les cantades de Nadales i la visita de l’Ambaixador són alguns dels actes més destacats de l’agenda dels centres educatius.

Escola Onze de Setembre
L’alumnat de l’Escola Onze de Setembre començarà les activitats  pròpies del cicle nadalenc el dia 20 de desembre amb una xocolatada  i els assajos finals de les cantates i concerts de Nadal que han preparat els nens i les nenes. Les famílies de l’alumnat d’educació infantil  podran gaudir del concert el dia 21 a la tarda. Al matí, l’alumnat de primària farà la cantata de Nadal a la Patronal.
El dia 22 de desembre l’escola rebrà la visita de l’ambaixador reial, que recollirà les cartes d’educació infantil i cicle inicial. També, durant aquesta última jornada del curs, els nens i nenes faran diferents activitats per cicles, com ara tallers o l’amic invisible.
Escola Pilarín Bayés
L’escola ha convocat  el IV Concurs de postals d’Hivern, una activitat que compta amb la col•laboració de les famílies i que s’utilitza per guarnir l’escola amb motius nadalencs i per portar a les diferents llars d’avis del nucli.
Els i les alumnes d’educació infantil faran un concert de Nadal a la Torre Julià els dies 19 i 20 de desembre i els d’Educació Primària els dies 21 i 22 de desembre al Centre Cívic Francesc Macià de Terrassa.
Escola Taula Rodona
Aquesta escola participa també molt activament d’aquestes festes, amb representacions de poemes, cantades de nadales o teatre. Les activitats estan obertes als pares i mares. El cicle nadalenc culminarà en aquest centre amb el Cagatió i la visita de l’ambaixador el dia 21 i amb un concert de nadales el dia 22 pel matí.
Escola El Turonet
El dia 22 de desembre concentra el gruix de les activitats del Nadal a l’Escola El Turonet. Al llarg del matí, els nens i nenes podran fer cagar el tió, donaran la carta a l’ambaixador i, finalment, es farà una cantada de Nadales conjunta a la Patronal. Destaca també, el pessebre confeccionat amb la col•laboració de tots els nens i nenes de l’Escola del que cada cicle n’ha fet una part.
Escola Lola Anglada
Pel que fa a l’Escola Lola Anglada, els nens i nenes també faran dos concerts i podran gaudir del Cagatió. La celebració del Nadal es completa amb una visita a la fira de Santa Llúcia de Sabadell per part dels i les alumnes de primer i segon de primària.
Escola Purificació Salas Xandri
Una fira de Santa Llúcia Solidària aquest dissabte 17 de desembre culmina el treball que han fet els alumnes per tal de recaptar fons per la marató. A banda d’aquesta activitat tan especial, l’escola també inclou en el seu programa d’actes del cicle nadalenc el tradicional tió i la cantada de nadales.