Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze recapta més de 3.000 euros per la Marató de TV3

Diferents actes omplen la plaça de la Vila de solidaritat


Sant Quirze recapta més de 3.000 euros per la Marató de TV3

Diverses entitats i associacions de Sant Quirze van participar ahir activament amb diferents activitats organitzades per recaptar fons per la Marató de TV3, que enguany estava destinada a la regeneració i transplantament d'òrgans i teixits.
El centre neuràlgic de l'activitat es va concentrar a la plaça de la Vila, la Patronal i el carrer Pintor Vila Puig.
La cita solidària va comptar amb la participació de diverses entitats locals.
Els Manducos i el Club Motaris van idear el ninot quirzet, una estructura de forma humana a la que se li havien de posar òrgans a canvi d'una col·laboració. Aquestes dues entitats també van proposar un mercat de trastos vells i un vermut solidari que van aconseguir una recaptació de més de 1.000 euros. Al llarg del matí, el públic assistent també va poder gaudir d'una xocolatada a càrrec del Futbol Club Sant Quirze així com d'una actuació dels Tokabatuka, de l'AMPA El Turonet, i del show de Roleguita i Boqueron adreçat a la quitxalla.
El Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze (GIHSQ) també va participar  amb una exposició de fotografies antigues, coca i mistela. El Gimnàs Montserrat Creus va oferir a la Patronal dues actuacions que també van servir per contribuir a aquesta iniciativa amb un total de 785 euros. El Servei d'Esports, al mateix equipament, també va oferir dues masterclass esportives.
L'AMPA de l'IES Sant Quirze va participar activament a la Marató amb un partit de volei, sumant 133,75 euros a aquesta causa.
Fira solidària de Santa Llúcia
L'alumnat de l'Escola Purificació Salas Xandri també ha fet també enguany una gran aportació amb la Fira Solidària de Santa Llúcia, que va tenir lloc dissabte al matí a les instal·lacions del centre educatiu. Amb la venda de diferent material realitzat pels mateixos alumnes l'escola aportarà la meitat de la recaptació, 1.000 euros, a la Marató.
L’Associació de Veïns i Propietaris de Les Fonts va col•laborar també a la Marató amb la seva gimcana medieval familiar.
 La jornada solidària a Sant Quirze va cloure a la tarda, amb un playback a càrrec de la Coral Amics per Sempre del Casal d'Avis.

>