Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El CFA l'Olivera celebra el final de curs amb un sopar i nou grup de teatre

L'elenc, format per alumnat de l'escola, va intepretar una peça de Luís. G Berlanga


El CFA l'Olivera celebra el final de curs amb un sopar i nou grup de teatre

 Més d’un centenar d’alumnes de Sant Quirze nucli urbà i de les Fonts van participar divendres 16 de desembre en el sopar de Nadal del Centre de Formació de Persones Adultes  l’Olivera.

Una de les principals novetats d’aquesta celebració ha estat la presentació d’un nou grup de teatre format per alumnes del centre que va oferir la seva òpera prima als 107 participants.
El text escollit per aquesta primera actuació ha estat Plácido:ponga un pobre en su mesa, de Luís G. Berlanga, una obra que parla de la falsetat d’aquesta societat.
L’obra ja va començar al carrer abans d’entrar al restaurant Ball Vallès, on els actors esperaven als alumnes interaccionant amb ells.  Durant el sopar, cada personatge va escollir una taula per seure amb els comensals i va continuar representant el seu paper. A l’hora del cafè van representar tres esquetxos de l’obra.
L’actuació va ser magistral i l’experiència excepcional. Forma part del projecte del centre “Jo t’ensenyo tu m’ensenyes”, intercanvi de coneixements, que porten a terme l’associació d’alumnes i amics de l’escola i el centre.
Tot i que el director i la majoria dels actors i actrius són novells i era la seva òpera prima, van fer una magnífica interpretació.
Els assistents van demanar que es torni a representar la peça pel conjunt de l’alumnat de CFA l’Olivera en els propers mesos. Després d'aquesta representació de teatre, la celebració va continuar amb ball i gresca.