Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Representants del CIESC es reuneixen amb l’alcaldessa i el primer tinent d’Alcaldia

La trobada ha servit per buscar sinèrgies que millorin la competitivitat de les empreses locals


Representants del CIESC es reuneixen amb l’alcaldessa i el primer tinent d’Alcaldia
Representants del Consell Intersectorial d’Empresaris (CIESC) s’han reunit aquesta setmana amb l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’àrea de Serveis Econòmics, Jordi Vidal. La trobada ha servit per establir acords que contribueixin a millorar la competitivitat de les empreses del municipi. De fet,  una de les primeres accons que ha realitzat  el Consell Intersectorial d'Empresaris (CIESC) és la xerrada que va oferir ahir a emprenedors i empresaris de Sant Quirze per presentar els productes  de l'Institut Català de Finances (ICF). El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra va acollir ahir la iniciativa adreçada a emprenedors i empresaris de Sant Quirze per presentar els seus productes. L’acte s’emmarca en el programa SQ Viu l'empresa de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, un seguit d'accions projectades per reforçar el teixit productiu i emprenedor de Sant Quirze.
La iniciativa va comptar amb la participació de 16 empreses que ja han demanat assessorament al CIESC per sol•licitar finançament a l'Institut Català de Finances.
Per a més informació, podeu adreçar-vos al Servei d'Empresa de l'Ajuntament de Sant Quirze al correu empresa@santquirzevalles.cat