Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, aposta per sumar esforços i dedicació per afrontar el nou any, marcat per la contenció en la despesa

Mundi insta les entitats a sumar-s’hi en el marc de la tradicional recepció de Nadal


L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, aposta per sumar esforços i dedicació per afrontar el nou any, marcat per  la contenció en la despesa

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, va rebre ahir les entitats del municipi, en el marc de la tradicional recepció nadalenca, amb un discurs centrat en la contenció en la despesa. L’alcaldessa va instar la ciutadania a “sumar esforços i dedicació per tal de fer-nos més forts. Com a administració, hem de continuar prestant els mateixos serveis amb la mateixa qualitat. Per això, hem apostat per polítiques de contenció en la despesa que ja es reflecteixen en el pressupost municipal. Comptem amb molts menys diners i hem de pensar en com gestionem de manera eficaç perquè això no repercuteixi en els serveis. Hem de fer més per menys”.

En aquest sentit, Mundi va fer referència també al suport que l’Ajuntament oferirà sempre a les entitats, “comptareu amb l’Ajuntament i davant la crisi econòmica hi haurà el foment de les idees. Anirem junts de la mà per endegar noves idees, ajudar o col·laborar amb vosaltres per fomentar la prestació de serveis, l’oci, l’esport o la cultura, dels quals vosaltres sou els protagonistes”. L’alcaldessa va afegir que “Sant Quirze necessita de tots vosaltres, de les entitats, els artistes, els esportistes, les associacions de veïns, les ampes i la ciutadania en general, per projectar-se com a municipi de futur, sense perdre el que més ens caracteritza i que precisament en aquestes dates es potencia molt arreu: les nostres arrels i tradicions”.


El Casal d’Avis va acollir la tradicional recepció de Nadal, que s’emmarca en les activitats del cicle nadalenc d’enguany.