Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sessió ordinària del mes de desembre del Ple de l'Ajuntament

Entre altres punts, els regidors i regidores del consistori debatran l'aprovació inicial del Pressupost General per a l’exercici 2012


Sessió ordinària del mes de desembre del Ple de l'Ajuntament

El Ple de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès durà a terme aquest vespre la sessió ordinària del més de desembre. L’ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació actes.
2.- Informes de Presidència.
3.- Aprovació inicial del Pressupost General per a l’exercici 2012.
4.- Informes en relació a l’establert en els articles quatre i cinc de la Llei 15/2010, de 5 de juliol, per la qual s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials.
5.- Xifra oficial de població resultant de la revisió del Padró Municipal d’Habitants referida a 1 de gener de 2011: 19.051 habitants.
6.- Proposta d’acord d’aplicació dels efectes de la denúncia de l’Acord de Condicions i Conveni Col·lectiu del personal al servei de l’Ajuntament.
7.- Modificació de l’ordenança municipal de sorolls i vibracions.
8.- Aprovació inicial de la modificació de l’ordenança municipal reguladora de l’obertura d’establiments i control d’activitats, serveis i instal·lacions.
9.- Moció presentada per la Junta de Portaveus per a l’estabilitat econòmica dels ajuntaments catalans.
10.- Moció presentada per la Junta de Portaveus en relació al servei que presta a Sant Quirze del Vallès l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera.
11.- Moció presentada pels grups municipals de Junts per Sant Quirze-AM i ICV-EUiA-E en relació a la situació que fa anys presenta el conegut com a “Conveni de El Castellet”, signat entre l’Ajuntament de Sant Quirze i la Junta de Compensació del Pla Parcial El Castellet a l’octubre de 2008.
12.- Precs i Preguntes.

La sessió tindrà lloc a partir de les 19:00 hores a la sala de sessions habilitada, ubicada a la planta baixa del Casal de Cultura, al carrer Nou, número 10.