Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

10è concurs de cartells de la Festa Cubana

Participa i dona imatge a la festa més divertida del juliol!


10è concurs de cartells de la Festa Cubana

L’Ateneu del Món, juntament amb l’Ajuntament, organitza una nova edició de la Festa Cubana, el proper 1 de juliol. Per aquest motiu, ja es troba en marxa el concurs de cartells que difondrà la imatge d’aquesta proposta. Les obres ja es poden presentar a l’Espai Canya Jove, al centre cívic Can Feliu, fins al 22 de maig.

Un jurat format per un membre del Canya Jove, un representant de la Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament, un artista del poble, un membre d’una entitat juvenil i un de l’ateneu del Món, serà l’encarregat de triar l’obra guanyadora. Aquesta es penjarà a la pàgina web de l’Ateneu del Món, al facebook del Canya Jove i al web de l’Ajuntament. El veredicte es farà públic el 23 de maig, als web de l’Ajuntament i de l’Ateneu del Món.

Les obres que es presentin han de ser inèdites. La persona guanyadora haurà de lliurar a l’Ateneu del Món la versió digital de l’obra en format editable.

Recordem que la Festa Cubana de Sant Quirze del Vallès ha esdevingut ja un acte amb molt bona acollida al calendari cultural i de cooperació del municipi. Els fons recaptats es destinen a projectes de cooperació de la Fundació Vicente Ferrer, mentre les persones assistents poden gaudir de la música i la gastronomia del país centreamericà que enguany arriba a la seva 26a edició.