Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze gaudirà de dues cavalcades de Reis

Com és tradició, es farà la cavalcada al nucli urbà i a les Fonts


Sant Quirze gaudirà de dues cavalcades de Reis

 Sant Quirze gaudirà, com és habitual,  de dues cavalcades de Reis, la de Sant Quirze nucli urbà i la de les Fonts.Els més petits podran gaudir del començament d'aquesta nit  que farà sentir la màgia dels Reis d'Orient.La cavalcada sortirà des del Centre Cívic Masia de Can Feliu i farà el següent recorregut:  carrer Terranova, avinguda Antoni Gaudí, ronda Arraona, carrer Vallcorba, vial de connexió amb Pau Casals, avinguda Pau Casals, carrer Moreneta, carrer Vallcorba, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d’abril, i parc de les Morisques.
Una vegada arribats al parc, SSMM Reis d'Orient faran l'adoració del pessebre vivent. A continuació tindrà lloc la recepció i el lliurament de cartes per part dels nens i nenes, al parc de les Morisques. En cas de climatologia adversa, la recepció reial es durà a terme a la Patronal.
Els nens i nenes també podran gaudir els dies 3 i 4 de gener del campament reial al Parc de les Morisques.
Cavalcada a les Fonts
El nucli de les Fonts també gaudirà de la seva pròpia cavalcada.El seguici reial sortirà del carrer de Santa Teresa, i farà el seu recorregut per Mossèn Josep Pons, passeig de Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, plaça de Manel Mañas, Turonet, Bisbe Sanahuja i camí de Can Falguera, on els reis faran l’adoració del pessebre de l’Oratori de la parròquia. Tot seguit continuaran per Verge de Fàtima, Sant Quirze, Església, Passeig dels Horts, Sant Quirze, Mar de Déu del Roser, avinguda de Perramon, passeig del Ferrocarril, Santa Rosa i Josep Mitats fins al poliesportiu, on hi haurà xocolata calenta per a tothom i els infants podran parlar amb els Reis.