Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La zona comercial de l’Alcampo comptarà amb una estació de servei

Avui s'ha signat una addenda al conveni urbanístic entre el consistori santquirzenc i l’Alcampo aprovat el 27 d’abril de 2006


La zona comercial de l’Alcampo comptarà amb una estació de servei

El Ple de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va aprovar l’addenda al conveni urbanístic entre el consistori santquirzenc i l’Alcampo aprovat el 27 d’abril de 2006. La reparcel·lació del Polígon A de Can Canals, aprovada el 6 d’octubre de 2011 per acord de la Junta de Govern Local, possibilita la implantació d’una estació de servei a l’àrea de l’Alcampo tal i com permet la disposició transitòria primera del Reial Decret-Llei 6/2000, de 23 de juny (modificada per la Llei 25/2009, de 22 de desembre), que permet la instal·lació de benzineres en grans superfícies comercials per promoure la competitivitat en els preus d’hidrocarburs.

En l’addenda aprovada dimecres en sessió plenària, l’Ajuntament i l’Alcampo manifesten la seva voluntat de realitzar una actualització del valor monetari de la quantitat destinada al reforç dels sistemes generals del municipi per l’impacte que pot representar la implantació de l’estació de servei. D’aquesta manera, l’Ajuntament rebrà per part de l’Alcampo 734.000 euros, 134.000 euros més a l’import assenyalat al Conveni fruit d’aquesta actualització. Aquest import serà abonat a l’Ajuntament al dia següent de la data de l’obertura de l’estació de servei. Aquesta addenda compta amb un informe favorable d’AENA i estableix que l’aparcament de l’Alcampo continuarà sent d’ús públic ciutadà.

La signatura d’aquesta addenda ha estat materialitzada avui divendres a la sala Alcaldia de l’Ajuntament entre la direcció d’Alcampo Espanya i l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, qui ha estat acompanyada pels tinents d’alcalde Jordi Vidal, Antoni Rebolleda i Jaume Cols.