Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ses Majestats Els Reis Mags arriben aquesta tarda a Sant Quirze

Melcior, Gaspar i Baltasar protagonitzaran les cavalcades de Sant Quirze i de Les Fonts


Ses Majestats Els Reis Mags arriben aquesta tarda a Sant Quirze

Després de Nadal, els nens i les nenes de Sant Quirze esperen amb il·lusió l’arribada de Ses Majestats Els Reis Mags. I, com cada any, Melcior, Gaspar i Baltasar visiten Sant Quirze del Vallès i aquesta tarda faran un recorregut amb el seu seguici pels carrers del poble. La cavalcada sortirà a les 18:00 hores des del Centre Cívic Masia de Can Feliu i passarà pel  carrer Terranova, avinguda Antoni Gaudí, ronda d’Arraona, carrer Vallcorba, vial de connexió amb Pau Casals, avinguda Pau Casals, carrer Moreneta, carrer Vallcorba, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d’abril, i parc de les Morisques.

Una vegada arribats al parc, SSMM els Reis d'Orient faran l'adoració del pessebre vivent. A continuació tindrà lloc la recepció on l'Alcaldessa lliurarà les claus de la ciutat a ses Majestats, i tot seguit els nens i nenes els lliuraran les cartes, al mateix parc. En cas de climatologia adversa, la recepció reial es durà a terme a la Patronal.
 
El barri de Les Fonts també rebrà la visita de Ses Majestats Els Reis Mags aquesta tarda. El seguici reial sortirà a les 18:30 hores des del carrer de Santa Teresa, i farà el seu recorregut per Mossèn Josep Pons, passeig de Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, plaça de Manel Mañas, Turonet, Bisbe Sanahuja i camí de Can Falguera, on els reis faran l’adoració del pessebre de l’Oratori de la parròquia. Tot seguit continuaran per Verge de Fàtima, Sant Quirze, Església, Passeig dels Horts, Sant Quirze, Mare de Déu del Roser, avinguda de Perramon, passeig del Ferrocarril, Santa Rosa i Josep Mitats fins al poliesportiu, on hi haurà xocolata calenta per a tothom i els infants podran parlar amb els Reis.