Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'educació centrarà un cicle de xerrades a Sant Quirze

Professionals de gran prestigi participaran en aquesta iniciativa organitzada per l'escola de pares i mares de Sant Quirze


L'educació centrarà un cicle de xerrades a Sant Quirze

 El catedràtic de  llengües iberoromàniques de la Universitat de Helsinki, Timo Riiho, serà l'encarregat aquest dijous 12 de gener d'iniciar el cicle de xerrades organitzat per l'escola de pares i mares de Sant Quirze del Vallès, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Sota el títol Cap a on va l'educació? aquest cicle de xerrades vol posar sobre la taula els recursos, eines i idees perquè els pares i mares puguin participar en un debat educatiu entre tots els sectors socials implicats. 

La iniciativa comptarà amb destacats professionals del món educatiu que oferiran una xerrada mensual a diferents centres educatius de Sant Quirze. La primera de les xerrades conduïda per Riiho, explicarà les particularitats del lloat model educatiu finlandès, que té uns indicadors d'excel·lència admirats a nivell internacional. Aquesta xerrada tindrà lloc a l'Escola Taula Rodona, a les 19 hores. Mentre duri la xerrada, s'ofereix la possibilitat de reservar servei de ludoteca enviant un correu electrònic a escolapares@ampasqv.cat abans del dia 11 de gener.
El cicle es completarà amb una sessió per ajudar als nens i nenes a aprendre matemàtiques des de les famílies al febrer, una sessió sobre la orientació dels projectes de centre el dia 14 de març i un debat sobre el paper de l'escola en un món connectat al mes d'abril. Al mes de maig, el paper de la família en una societat connectada tancarà aquest cicle de xerrades. Si voleu consultar el programa complet, podeu fer-ho en el següent enllaç: Jornades l'educació a debat a SQV.