Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El model educatiu finlandès és possible a casa nostra?

Demà el Catedràtic de la Universitat de Helsinki, Timo Riiho, exposa el sistema educatiu del seu país a Sant Quirze


El model educatiu finlandès és possible a casa nostra?

 El catedràtic de llengües iberorromàniques de la Universitat de Helsinki, Timo Riiho, serà demà l'encarregat d'explicar el model educatiu finlandès a la comunitat educativa de Sant Quirze.

Finlàndia és un país on no existeixen ni el fracàs escolar ni la repetició de curs i on l'alumnat obté dels millors indicadors de resultats escolars de tot el món. Riiho posarà sobre la taula les particularitats del sistema educatiu del seu país, on els mestres i docents gaudeixen d'un alt prestigi social i tenen gran poder de decisió. 
L'acte s'emmarca en un cicle de xerrades organitzat des de l'escola de pares i mares de les AMPA de Sant Quirze, que dóna el tret de sortida amb aquesta conferència sobre el model finlandès. El cicle el completaran cinc conferències més a l'entorn de diversos temes d'interès per tots els sectors socials implicats en el món educatiu.
La xerrada es farà a les 19 hores del dijous 12 de gener a l'escola Taula Rodona i està oberta a tothom. L'organització ofereix la possibilitat de reservar servei de ludoteca mitjançant correu electrònic a escolapares@ampasqv.cat fins al dia 11 de gener.
Podeu veure el programa de totes les xerrades en el següent enllaç: Jornades: L'educació a debat