Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès disposa de 4 punts de recollida d’arbres de Nadal

Els contenidors estaran habilitats amb aquest objectiu fins al proper 16 de gener


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès disposa de 4 punts de  recollida d’arbres de Nadal

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès disposa de 4 punts de recollida d’arbres de Nadal. Els contenidors per a la recollida de restes vegetals estan ubicats a les adreces següents: Passeig del Ferrocarril, carrer d’Avets amb carrer  dels Pins, Passeig  de Can Barra amb carrer del  Prat i Ronda d’Arrahona amb Avinguda de Can Pallàs. 

Els contenidors estaran habilitats amb aquest objectiu fins al proper 16 de gener, data límit per recollir els arbres de Nadal. Aquests contenidors de restes vegetals es tornaran a col•locar a la propera campanya d'esporga i de Nadal.
A més a més, es poden portar els arbres de Nadal a la Deixalleria Municipal (c/ de Menorca, s/n) i a la Deixalleria de Can Casanovas (crt. de Gràcia a Manresa, km 23, Les Fonts).
L’objectiu d’aquesta campanya és poder reciclar els arbres de Nadal , ja que difícilment poden sobreviure perquè no tenen arrels per a poder trasplantar-los . 
Els avets que comprem per Nadal són fruit d'un conreu específic a la zona del Montseny i les Guilleries que està regulat i que garanteix l'origen i la renovació dels arbres. Aquests avets són produïts per a què ens acompanyin durant el Nadal, però el millor que podem fer amb ells, passades les festes, és dur-los als punts de recollida d'arbres de Nadal per reciclar. D’aquesta manera, s’eviten abandonaments incívics.
Un cop recollits,  els arbres seran transportats per ser reciclats en un planta de gestió de restes vegetals.