Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

La campanya d’esporga arriba a la seva fi a finals del mes de gener

Els contenidors per a la recollida de restes vegetals es retiraran en breu


La campanya d’esporga arriba a la seva fi a finals del mes de gener

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha dut a terme amb èxit l’habitual campanya d’esporga que s’inicia al mes d’octubre. Els contenidors per a la recollida de restes vegetals es retiraran a finals del mes de gener, després de quatre mesos d’ús. 

L’Ajuntament ofereix el servei de recollida selectiva de les restes vegetals de mida gran, com l’esporga, mitjançant els contenidors destinats temporalment a tal efecte al carrer i permanentment  a la Deixalleria Municipal.  És un servei adreçat exclusivament a particulars. 
Els contenidors de caixa oberta s’han col•locat temporalment a la via pública durant el període de la campanya d’esporga. Els contenidors estan habitualment ubicats a les adreces següents: Passeig del Ferrocarril, carrer d’Avets amb carrer  dels Pins, Passeig  de Can Barra amb carrer del  Prat i Ronda d’Arrahona amb Avinguda de Can Pallàs. 
La recollida de restes vegetals es fa també  a la Deixalleria Municipal: 
 
Deixalleria Municipal : c/ Menorca, s/n  Pol. Ind. Sud-Oest
Horari: de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h; dimarts, dissabtes i diumenges tarda, tancat.
 
Deixalleria de Can Casanovas: crt. de Gràcia a Manresa, km 23
Horari: obre tots els dies de l’any,  de dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 15h a 19h , i diumenges i festius de 10h a 14h.
 
Amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva de la fracció orgànica i de les restes vegetals, l’Ajuntament s’ha adherit a la campanya de distribució de compost del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.  Així, s’ha ubicat un sac d’1 m3 de compost de qualitat, obtingut a la Planta de Biometanització de Can Barba, a la Deixalleria municipal. Els usuaris de la Deixalleria Municipal podran retirar un màxim de 50 l/dia de compost, per a ús particular.