Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

La taxa d’atur de desembre a Sant Quirze es redueix en un 2,9%

En cinquena posició a la comarca, Sant Quirze és de les poblacions del Vallès Occidental on hi ha hagut més reducció de la xifra de persones aturades


La taxa d’atur de desembre a Sant Quirze es redueix en un 2,9%

 La taxa d'atur a Sant Quirze es va reduir un 2,9 % durant el passat mes de desembre respecte la xifra del mes anterior, segons les dades publicades pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

La xifra de persones ocupades a Sant Quirze va incrementar-se en 33 persones, fet que situa a Sant Quirze entre les poblacions del Vallès Occidental on la reducció de les persones aturades ha estat  més alta. A nivell comarcal, la llista de poblacions on s'ha reduït més el número de persones inscrites a l'atur està encapçalada per Sant Llorenç Savall, amb un 9,4% de descens, seguida per Ullastrell, on la xifra decreix un 7,1%. A continuació destaca també la reducció de les persones sense feina a Matadepera, amb un 4,5% menys i Vacarisses, amb un 3,3% de decreixement. En cinquena posició a la comarca, Sant Quirze és de les poblacions del Vallès Occidental on hi ha hagut més reducció de la xifra d'aturats, amb un 2,9 % menys d'atur registrat.
Actualment, Sant Quirze té un total de 1101 persones inscrites a l'atur, que es concentren principalment en els grups d'edat de 25 a 44 anys, seguit de prop pels de 45 anys o més. Per sexes, les dones superen lleugerament el número d'homes aturats en aquests dos trams, tot i que en la franja d'edat de menors de 25 anys l'atur es registra principalment entre els homes.
Per sectors, el de serveis, amb 701 persones aturades, és el que aglutina un major nombre de persones sense feina, seguit per la indústria, amb 235 persones i la construcció, amb 117 persones.