Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Nova sessió del cicle dissabtes en família a la Biblioteca Municipal de Sant Quirze

L'actriu Sandra Rossi presentarà l'espectacle Qui viu aquí?


Nova sessió del cicle dissabtes en família a la Biblioteca Municipal de Sant Quirze

 L'argentina Sandra Rossi presenta aquest dissabte a la biblioteca municipal de Sant Quirze del Vallès l'espectacle Qui viu aquí? un nou muntatge d'aquesta especialista en explicar contes sorprenents i originals, tant propis com d'autors reconeguts, adreçats a tota la família. 

El gran potencial expressiu d'aquesta actriu, que, segons explica, va créixer llegint contes a l'ombra d'una prunera, descobrirà en aquesta nova sessió del cicle Dissabtes en família qui viu dins de les caixes sorpresa que sempre  viatgen amb ella. Unes fruites, una taronja, una poma i una pera, seran algunes de les protagonistes d'aquest nou univers al que ens poden transportar els contes. Prenent vida pròpia, les fruites demanaran tenir ulls, nas i boca. I no només això, també voldran, com qualsevol nen o nena, anar a jugar al parc.
Si voleu descobrir com acabarà aquesta història, no us perdeu l'espectacle que començarà dissabte 21 de gener a les 12 del migdia a la sala d'actes de la biblioteca municipal. L'activitat està adreçada principalment a famílies amb nens i nenes d'un a tres anys.