Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Inscripcions per participar al Concurs de Carnestoltes 2012 de Sant Quirze del Vallès

Les persones individuals, comparses i carrosses que hi vulguin participar poden inscriure's del 23 de gener al 5 de febrer


 Inscripcions per participar al Concurs de Carnestoltes 2012 de Sant Quirze del Vallès
El proper 18 de febrer Sant Quirze del Vallès celebrarà la festa del Carnestoltes, una de les festivitats més concorregudes i participatives de tot el calendari festiu anual.
Una de les activitats estrella d'aquesta festa és la rua de carnestoltes, un esclat d'enginy, alegria, música i imaginació que recorre els carrers de Sant Quirze com a preludi de l'arenga i el ball de màscares. 
Les inscripcions per participar al Concurs de Carnestoltes començaran el dilluns 23 de gener. Tothom que vulgui, podrà inscriure's en alguna de les diferents modalitats proposa aquest concurs fins al dia 5 de febrer.
Modalitats
Les bases del concurs estableixen enguany 3 categories: individuals en tres trams d'edat (de 0 a 7 anys, de 8 a 17 i de 18 o més), comparses i paradetes.
Les comparses hauran d'estar formades per un mínim de 15 persones. Les entitats que vulguin muntar una paradeta,  hauran d'inscriure's prèviament al concurs, anar disfressats i guarnir la paradeta en funció de la temàtica escollida. En aquesta modalitat hi podrà participar qualsevol entitat inscrita en el Registre Municipal d'Entitats.
Enguany es muntaran un màxim de 17 paradetes, que s'assignaran mitjçanant sorteig el dia 9 de febrer. El sorteig es farà en un acte públic a les 19.30 hores a la sala d'actes del Centre Cívic Can Feliu.
Incripcions
Les inscripcions es podran fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o en línia a través del següent enllaç del web municipal: Incripció al Concurs de Carnestoltes
Per veure el detall del tràmit i les bases completes del Concurs de Carnestoltes 2012, feu clic en el següent enllaç: Tràmit inscripció Concurs Carnestoltes 2012