Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Nou seminari "La dona emprenedora i empresària d'èxit" al Centre d'Informació i Recursos per a Dones

La sessió permetrà descobrir els factors de viabilitat d'un projecte amb un enfocament de gènere


Nou seminari "La dona emprenedora i empresària d'èxit" al Centre d'Informació i Recursos per a Dones
El proper dimecres 25 de gener, de 10:00 a 14:00 hores, al Centre d’Informació i Recursos per a Dones es durà a terme el seminari “La dona emprenedora i empresària d’èxit”. Es tracta d’un curs adreçat a aquelles dones emprenedores i/o empresàries que vulguin conèixer, en primer lloc, els factors de viabilitat d'un projecte amb un enfocament de gènere. En segon lloc, que també vulguin conèixer el seu perfil emprenedor, i per tant, les competències que necessitarien adquirir i/o millorar amb l'objectiu de crear una empresa viable tècnica i econòmicament a llarg termini i/o consolidar i fer créixer la que van crear en el seu moment.
Aquesta activitat, que és gratuïta, anirà a càrrec de Marta Zaragoza, de l'entitat Cresàlida, Creixement i consolidació empresarial. Per a més informació, truqueu al telèfon 637.465.186 o escriviu un correu electrònic a sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.
L'acte està organitzat conjuntament pel Centre d'Informació i Recursos per a Dones i el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.