Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Un taller descobrirà com coeducar a través de les joguines a l'EBM El Patufet

La sessió tindrà lloc el proper 2 de febrer


Un taller descobrirà com coeducar a través de les joguines a l'EBM El Patufet

 L'Escola Bressol El Patufet proposa pel proper 2 de febrer un taller adreçat a pares i mares de l'Escola Bressol El Patufet. Sota el títol Què vol dir Coeducar i què té a veure amb les joguines,el taller posarà sobre la taula l'objectiu de la coeducació. La coeducació, bàsicament, vol atendre dos aspectes: tenir en compte la diferent i desigual socialització que han tingut nens i nenes i posar al centre de l'aulta els valors considererats tradicionalment femenins, com la cura, la cooperació o l'expressió de les emocions i sentiments. Coeducar és fonamental per transformar la societat cap a les relacions equitatives entre dones i homes i també per assolir el desenvolupament integral dels infants.

El taller anirà a càrrec de Neus Andreu i Anna Espadalé, de Fil a l'Agulla i començarà a les 17 hores a l'Escola Bressol El Patufet. Durant el desenvolupament de l'activitat, hi haurà servei d'acollida per a infants de 0 a 3 anys.
L'activitat està organitzada conjuntament pels serveis d'Igualtat i Educació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i l'Escola Bressol Municipal el Patufet.
Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al telèfon de l'EBM El Patufet: 937211155.  correu e: elpatufet@suara.coop