Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

El Programa Vacances en família s'amplia per a les famílies amb fills a càrrec fins a 17 anys

Les preinscripcions per participar-hi comencen el proper 30 de gener


El Programa Vacances en família s'amplia per a les famílies amb fills a càrrec fins a 17 anys

 Vacances en família és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família mitjançant l’Agència Catalana de la Joventut i els albergs de la XANASCAT, amb l’objecte de potenciar el lleure familiar fomentant, com un aspecte educatiu, la convivència dels membres de la unitat familiar entre ells i la resta de famílies. El programa, fins ara dirigit a famílies amb fills menors de 3 anys s'ha ampliat i hi podran participar totes aquelles famílies residents a Catalunya amb infants fins als 17 anys d’edat inclosos.

 
L’objectiu del programa Vacances en família és promoure experiències i oportunitats per viure el lleure familiar compartit i fomentant alhora la mobilitat i el coneixement del territori. El programa ofereix la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en diversos albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de la Generalitat de Catalunya en diferents períodes: Setmana Santa, vacances d’estiu, ponts i alguns caps de setmana.
Preinscripcions
Les preinscripcions per participar en la primera convocatòria d'enguany, que comprèn els torns de març a agost de 2012, es podran fer des del 30 de gener de 2012 fins al 20 de febrer de 2012.
Si voleu inscriure-us, podeu fer-ho a través d'aquest enllaç: Vacances en família 2012