Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament de Sant Quirze informa que les classes de l’Escola Municipal de Música s’interrompen temporalment

Al llarg dels propers dies l’Ajuntament anirà informant de manera periòdica de les novetats sobre l’evolució d’aquest tema


L’Ajuntament de Sant Quirze informa que les classes de l’Escola Municipal de Música s’interrompen temporalment

 L’empresa concessionària del servei de l’Escola Municipal de Música de Can Barra, Nous Gravats SCCL, ha informat avui a l’Ajuntament que ha iniciat els tràmits d’ERO als seus treballadors i treballadores i que, mentre es resol la situació, els ha concedit permís retribuït al professorat.
Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès informa que les classes queden interrompudes temporalment. 
Demà es prendrà l’acord d’inici de l’expedient de resolució del contracte de concessió. Posteriorment s’ha de donar tràmit d’audiència a l’empresa concessionària Nous Gravats SCCL.
A partir del moment del tràmit d’audiència, la resolució definitiva de la concessió restarà pendent del posicionament de l’empresa Nous Gravats SCCL amb la qual s’està negociant per tal que facilitin, amb l’acceptació de l’expedient de resolució, la finalització de concessió. Aquesta finalització permetria a l’Ajuntament agilitzar el procediment administratiu per a l’adjudicació d’una nova concessió.
L’Ajuntament ha instat a Nous Gravats SCCL a no emetre el rebut del mes de febrer. Per tant, l’Ajuntament informa als pares i mares afectats que, en cas que se’ls giri el rebut, no facin efectiu el pagament.
Al llarg dels propers dies l’Ajuntament anirà informant de manera periòdica de les novetats sobre l’evolució d’aquest tema.