Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament posa en marxa la carpeta ciutadana

La ciutadania pot gestionar tràmits en línia


L'Ajuntament posa en marxa la carpeta ciutadana

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès posa a l’abast de la ciutadania la possibilitat de gestionar determinats tràmits en línia. Aquest és el cas de les inscripcions al Carnestoltes, un dels esdeveniments més participatius de l’any.

Identificant-te com a sol·licitant i omplint els camps establerts, pots tramitar la inscripció des de l’ordinador de casa.

El tràmit forma part d’un ampli llistat integrat dins la Carpeta Ciutadana, la part privada de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Aquesta  permet consultar dades específiques, així com iniciar i realitzar el seguiment dels tràmits. L’accés és privat i només tu pots accedir-hi. Per identificar-te necessites un certificat digital vàlid: DNI electrònic o certificat IdCat. Des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament t’ajudaran a gestionar aquests elements.

De fet, a la mateixa Carpeta Ciutadana, que des d’aquest moment podeu consultar si entreu al tràmit del Carnestoltes, podeu conèixer els requisits tècnics per al vostre PC, o com donar-vos d’alta a la carpeta.

A banda de les inscripcions al Carnestoltes, hi ha un ampli ventall de tràmits que podeu gestionar. Aquest és el cas dels volants d’empadronament o convivència. Podeu solicitar-los o bé consultar les vostres dades padronals. En la mateixa línia, també podeu pagar tributs, com ara l’IBI o l’impost de Vehicles de Tracció Mecànica: domiciliar els pagaments, demanar duplicats o pagar-los des de la carpeta ciutadana forma part d’algunes de les opcions.

Si el que voleu és seguir un expedient de Territori, com ara un permís o llicència d’obres, només cal que cliqueu aquest enllaç. Sabreu en tot moment en quina fase es troba o quines tasques s’han dut a terme fins aquell moment.

La Carpeta Ciutadana es troba en aquests moments en fase de proves. Si li dones ús, podràs aportar els teus suggeriments o opinions al respecte. Pots fer-ho adreçant-te en persona a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o a través d’oac@santquirzevalles.cat. D’aquesta forma, col·laboraràs en aquest projecte de creació d’un nou canal telemàtic de l’OAC.

Properament, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès inclourà més tràmits i instal·larà dues terminals per poder realitzar els tràmits a l’edifici de l’Ajuntament i a la Torre Julià, al barri de les Fonts.