Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

El temporal de neu obliga a tancar les escoles a Sant Quirze i a suspendre les activitats municipals per avui

L'Ajuntament ha activat l'operatiu d'emergència neucat i recomana evitar desplaçaments sempre que sigui possible


El temporal de neu obliga a tancar les escoles a Sant Quirze i a suspendre les activitats municipals per avui

 Davant de la nevada que està caient en aquests moments a Sant Quirze i d'acord amb les previsions meteorològiques, l'Ajuntament de Sant Quirze ha posat en marxa l'operatiu per fer front a les problemàtiques que el mal temps pot ocasionar.
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, en coordinació amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) han activat la fase d'emergència del pla especial per nevades a Catalunya (NEUCAT). D'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per la importància de les precipitacions i de les afectacions a la xarxa viària, la situació és de risc extrem per nevades.

Les recomanacions preventives a la població són les següents:

-Avançar la tornada del transport escolar

-Tothom que estigui en mobilitat, que avanci al màxim la tornada a casa

-Evitar desplaçaments a no ser que siguin imprescindibles.

-Evitar que els nadons, persones gran i persones amb problemes respiratoris surtin al carrer.

Al llarg de la nit, l'Ajuntament ha distribuït 20 tones de sal per les vies principals, davant dels edificis públics i escoles i també en els carrers amb forta pendent per evitar que geli.
Les escoles d'educació infantil i primària estan avisant als pares i mares perquè vagin a buscar els nens, ja que a partir de les 15 hores d'avui dijous 2 de febrer, tancaran.
També queden suspeses les activitats públiques. Per seguir l'actualitat i l'evolució de la jornada, podeu seguir la última hora a través dels diferents mitjans municipals www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat, o al Ràdio Sant Quirze, al 89.5 de la FM.
També podeu seguir els avisos del Servei Meteorològic de Catalunya en el següent enllaç: Avisos per situació meteorològica de risc.
L'Ajuntament també recomana seguir les indicacions i consells en cas de nevades i situació meteorològica de risc en la notícia relacionada.
Seguirem informant puntualment de qualsevol incidència.