Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Última hora: Les escoles de Sant Quirze Obriran demà, però se suspen el transport escolar interurbà al nordest

El dispositiu segueix en fase d'alerta per les nevades previstes per aquesta nit i matinada al Vallès Occidental


Última hora: Les escoles de Sant Quirze Obriran demà, però se suspen el transport escolar interurbà al nordest

 Les escoles d'educació infantil, primària i secundària de Sant Quirze del Vallès obriran demà divendres les portes i faran classe amb normalitat. Així ho  ha anunciat el conseller d'Interior, Felip Puig, en una roda de premsa on s'ha explicat l'evolució de la jornada i les previsions d'evolució del temporal. Puig ha remarcat que com a precaució per la probable possibilitat de que coincideixin neu, temperatures baixes i gel a la carretera, el transport escolar interurbà en direcció nord-est quedarà suspès.

Si es modifiquessin les previsions, el Conseller ha informat que s'emetria un nou comunicat.
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, a través del Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) segueix en fase d'alerta per minimitzar al màxim els efectes de la combinació entre les nevades i les baixes temperatures que s'esperen entre aquesta nit matinada. L'operatiu preveu distribuir novament sal pels carrers principals i vies de sortida, els carrers amb fortes pendents i les entrades dels edificis públics, com ara escoles, CAP o Ajuntament, entre d'altres. Recordem que podeu consultar els consells en cas de nevada en aquest enllaç: Consells en cas d'onada de fred o nevada.
També podeu seguir l'evolució del temporal al següent web especial  que ha creat la Generalitat per al seguiment d'aquesta onada de fred al següent enllaç: Onada de fred.
Des dels diferents mitjans municipals us seguirem informant de qualsevol novetat en relació a aquesta situació meteorològica adversa.