Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El mercat ecològic oferirà un tast de verdures d'hivern aquest dissabte a càrrec de Lossum

El mercat visita Sant Quirze cada primer dissabte de mes


El mercat ecològic oferirà un tast de verdures d'hivern aquest dissabte a càrrec de Lossum

 Les persones que s'apropin aquest dissabte al mercat ecològic del Vallès podran gaudir d'un tast de verdures d'hivern de la mà del cuiner Joan Sala del restaurant Lossum. L'horari del tast serà de les 11 a les 13 hores, tot i que les parades romandran obertes de les 9 del matí fins les 2 del migdia.

El mercat ecològic del Vallès visita Sant Quirze cada primer dissabte de mes i disposa de 15 parades ubicades a la rambla de Lluís Companys. Al mercat hi podem trobar productes ecològics locals, artesanals i de la terra, respectuosos amb l'entorn i el medi ambient i que milloren la nostra qualitat de vida. Els productors i elaboradors ens ofereixen tots els dissabtes mel, vins i olis, herbes, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats per completar el cistell d'anar a comprar.
Els productes ecològics són productes vegetals i animals que han estat conreats utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient, que no contenen pesticides ni herbicides, que respecten la fertilitat natural de la terra i que utilitzen espècies, varietats i races adaptades a l'entorn.