Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze recupera la normalitat després de la nevada

Les escoles i equipaments municipals obren les portes en el seu horari habitual


Sant Quirze recupera la normalitat després de la nevada

 El Centre de Coordinació Municipal ha desactivat aquest matí el pla Neucat de risc per nevades, després d'estar alerta tota la nit de l'evolució del temporal de neu que podia caure al Vallès Occidental. Tot i que les previsions apuntaven que hi havia una possibilitat molt alta que Sant Quirze del Vallès i la comarca patissin els efectes d'una forta nevada, el vent ha desviat finalment la tempesta cap al mar, de manera que no ha afectat la zona.

Des de les nou de la passada nit, un operatiu format per la brigada d'obres en coordinació amb la Policia Local ha treballat per garantir que els carrers amb pendent i les entrades principals al poble i als edificis públics no patissin els efectes d'una gelada, distribuint sal.
Les escoles i els espais municipals han obert novament avui amb normalitat i les activitats municipals es desenvoluparan en el seu horari habitual.
L'unic servei que ha quedat afectat aquest matí ha estat el transport escolar interurbà per risc de fortes gelades a les carreteres.
Ara, després del temporal, que ha afectat principalment la zona del Baix Empordà i del litoral i prelitoral gironí, es preveu l'entrada d'aire molt fred i temperatures màximes per sota dels zero graus durant el cap de setmana. Des de Serveis Socials s'ha posat especial atenció en aquelles persones més vulnerables i amb dependència, per tal d'antendre qualsevol necessitat que tinguin derivada d'aquesta situació de fred extrem.
Recordeu seguir els consells de com protegir-se de l'onada de fred al web específic que ha creat el Departament de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. Podeu fer-ho en el següent enllaç. Web especial Onada Fred