Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Últims dies per inscriure's al Carnestoltes 2012 de Sant Quirze del Vallès

Una desena de comparses i una vintena de paradetes ja s'han apuntat a la rua de Carnestoltes


Últims dies per inscriure's al Carnestoltes 2012 de Sant Quirze del Vallès

 El proper dissabte 18 de febrer començarà una de les festes més participatives de tot el calendari festiu santquirzenc. El Carnestoltes arribarà  a Sant Quirze i portarà pels seus carrers la disbauxa típica d'aquesta celebració tan popular. Les inscripcions per participar-hi clouen aquest diumenge dia 5 de febrer. 
Modalitats
Les bases del concurs estableixen enguany 3 categories: individuals en tres trams d'edat (de 0 a 7 anys, de 8 a 17 i de 18 o més), comparses i paradetes.
Les comparses hauran d'estar formades per un mínim de 15 persones. Les entitats que vulguin muntar una paradeta,  hauran d'inscriure's prèviament al concurs, anar disfressats i guarnir la paradeta en funció de la temàtica escollida. En aquesta modalitat hi podrà participar qualsevol entitat inscrita en el Registre Municipal d'Entitats.
Enguany es muntaran un màxim de 17 paradetes, que s'assignaran mitjçanant sorteig el dia 9 de febrer. El sorteig es farà en un acte públic a les 19.30 hores a la sala d'actes del Centre Cívic Can Feliu.
Inscripcions
Les inscripcions es podran fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o en línia a través del següent enllaç del web municipal: Inscripció al Concurs de Carnestoltes
Per veure el detall del tràmit i les bases completes del Concurs de Carnestoltes 2012, feu clic en el següent enllaç: Tràmit inscripció Concurs Carnestoltes 2012