Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Una exposició mostra la importància de l'escriptura a la biblioteca municipal de Sant Quirze

La mostra es podrà veure del 15 de febrer al 12 de març


 Una exposició mostra la importància de l'escriptura a la biblioteca municipal de Sant Quirze

 Des dels inicis de la història els éssers vius s’han comunicat amb signes, ja siguin aquests auditius, olfactius o visuals. Amb l’aparició de l’escriptura, i com a conseqüència dels alfabets, la humanitat va trobar la manera de comunicar-se més enllà de l’espai i del temps.

Aquesta exposició vol ser un recorregut a través de la literatura infantil i juvenil per tot el procés d’aprenentatge de l’escriptura i, és clar, de la lectura, i de com aquesta forma part de les nostres vides. 
La mostra comença  parlant d’imaginaris i abecedaris i repassa els  llibres on l’escriptura es converteix en un joc i també d’altres que demostren com n'és d’important aprendre a escriure. Per últim, les persones que visitin aquesta exposició podran gaudir també de les millors novel·les juvenils de cartes, diaris, correus electrònics o xats.
L'exposició romnadrà oberta en l'horari habitual de la biblioteca municipal de Sant Quirze: Matins: dimecres i dissabtes de 2/4 d'11 a 2/4 de 2. Tardes: de dilluns a divendres de 2/4 de 4 a 2/4 de 9.