Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les preguntes i respostes sobre l’Escola Municipal de Música

L'Informem de febrer-març dedica un espai de Preguntes i respostes sobre l'Escola Municipal de Música


Les preguntes i respostes sobre l’Escola Municipal de Música

El número de febrer-març de l'Informem  dedica l'especial Preguntes i respostes sobre l'Escola Municipal de Música.
Són aquestes:
Tancarà l'Escola Municipal de Música?La voluntat de l'Ajuntament és mantenir l'Escola Municipal de Música. És possible, però, que s'hagin d'interrompre les classes per un temps per substituir l'empresa concessionària.
Quan es pot fer un nou concurs?Si l'empresa actual no presenta al·legacions, l'Ajuntament podrà resoldre el contracte i procedir a l'adjudicació. Si l'empresa presenta al·legacions caldrà un informe de la Comissió Jurídica Assessora i això posaria en perill la continuïtat del curs, atès que els terminis s'allargarien molt.
Qui es podrà presentar al nou concurs?L'Ajuntament publicarà un anunci perquè totes les empreses que vulguin puguin ser convocades al concurs urgent que hi haurà pel període que queda del curs actual. A l'estiu, es convocarà un concurs ordinari on també es podrà presentar tothom i serà per un període més llarg.
Fins quan Nous Gravats SCCL continuarà donant classes? Nous Gravats està obligada a prestar el servei fins la resolució del contracte.
Què passa amb el deure de l'empresa a proveïdors, personal i altres administracions? L'Ajuntament en cap cas es farà càrrec dels deutes d'una empresa privada, sinó que és aquesta qui ha d'assumir la seva gestió econòmica. L'Ajuntament, això sí, farà una nova contractació i vetllarà per la solvència econòmica de les empreses que es presentin, tal i com marca la llei, i alhora reforçarà la puntuació en el plec de clàusules del nou contracte pel que fa a la contractació dels actuals professors i professores.

 
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès atendrà totes i cadascuna de les consultes de les persones afectades de forma personalitzada mitjançant un formulari publicat al web municipal www.santquirzevalles.cat, el correu electrònic educacio@santquirzevalles.cat o bé trucant al 937216800 i demanant pel Servei d'Educació.