Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Una xerrada donarà eines a les famílies per practicar les matemàtiques en la vida quotidiana

La xerrada tindrà lloc a l'Escola Lola Anglada el dijous 16 de febrer a les 7 del vespre i està adreçada a tota la població


Una xerrada donarà eines a les famílies per practicar les matemàtiques en la vida quotidiana

 El responsable del Centre de Recursos per ensenyar i aprendre matemàtiques de la Generalitat de Catalunya, Anton Aubanell, oferirà el proper dijous 16 de febrer una conferència sobre com poden ajudar les famílies en l'educació matemàtica dels seus fills i filles.

La conferència és la segona del Cicle Xerrades L'Educació a Debat, organitzat per l'Escola de Pares i Mares de Sant Quirze del Vallès. La primera d'elles va estar conduïda pel catedràtic de la Universitat de Helsinki, Timo Riiho, que va posar sobre la taula les claus de l'èxit del model educatiu del seu país.
En aquesta segona xerrada, l'aprenentatge de les matemàtiques partint de la vida quotidiana serà el tema central de l'exposició d'Aubanell, un especialista en apropar aquesta ciència amb conceptes que parteixen de la vida diària.
No ensenyar-les mecànicament i adaptar-les als problemes reals són alguns dels consells que aquest docent proposa per evitar que les matemàtiques mantinguin una imatge social negativa i perquè es converteixin en quelcom divertit i popular. Durant l'exposició oferirà exemples concrets per poder aplicar-ho des de les famílies.
La xerrada tindrà lloc a l'Escola Lola Anglada el dijous 16 de febrer a les 7 del vespre i està adreçada a tota la població.
Durant la conferència hi haurà servei de ludoteca al preu d'un euro per nen o nena, que cal reservar al correu electrònic escolapares@ampasqv.cat