Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot a punt pel Carnestoltes 2012 de Sant Quirze del Vallès

Les rues, les botifarrades i els balls de màscares, principals reclams del programa


Tot a punt pel Carnestoltes 2012 de Sant Quirze del Vallès

 El proper dissabte 18 de febrer Sant Quirze del Vallès gaudirà de la tradicional festa del Carnestoltes, una de les celebracions que compta amb més participació activa de la ciutadania.

El programa inclou enguany dues celebracions, una a Sant Quirze nucli urbà i l'altre al nucli les Fonts.
Carnestoltes a Sant Quirze nucli urbà
A Sant Quirze nucli urbà l'inici de la festa començarà amb la concentració de les comparses i carrosses a l'avinguda del Vallès (davant del gimnàs municipal) a les 16.30 hores. A les 17.30 hores, la comitiva del Rei Carnestoltes començarà el seu recorregut partint del punt de sortida, seguint per rda Arraona, Pintor Vila Puig, Pl. de la Vila, Francisco de los Rosales, Avda. Pau Casals, Manso, avda. del Mas, rbla de Lluís Companys, pl. 14 d'abril i rbl Lluís Companys a l'alçada del parc de les Morisques.
A les 7 del vespre, Sa Majestat Carnestoltes farà la tradicional arenga a l'escenari situat dins del parc de les Morisques. A continuació, els i les assistents podran gaudir de la botifarrada a càrrec de les entitats. A tres quarts de vuit es farà el lliurament dels premis a l'escenari situat dins del parc de les Morsiques.
Carnestoltes a les Fonts
La rua del Carnestoltes de les Fonts sortirà de la plaça Manel Mañas a les 5 de la tarda. A continuació, seguirà per l'av. Roma, c.de Sant Agustí, psg. Lola Anglada, Mossèn Pons, Mare de Déu del Roser, Església, psg de la Riera, Josep Mitats. La rua clourà al poliesportiu de les Fonts, on hi haurà el lliurament de premis a les millors disfresses i comparses. Tot seguit, la ciutadania podrà gaudir d'un ball de màscares al mateix poliesportiu i d'una botifarrada popular.

El Carnestoltes de Sant Quirze compta amb la col·laboració de les següents empreses: 
Alcampo, ABB, Javier Simorra, Carles Figuerola, Cel, El Vestidor i ToysRus