Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L'empresa quirzetenca Carinsa signa una càtedra amb la Universitat de San Antonio de Múrcia

L'objectiu és impartir docència complementària a estudiants d'últims cursos, per facilitar-los l'accés al món laboral en condicions de competitivitat


L'empresa quirzetenca Carinsa signa una càtedra amb la Universitat de San Antonio de Múrcia

El passat 24 de febrer, la presidenta de Creaciones Aromáticas SA (Carinsa), Vanesa Martínez , va signar una càtedra amb el rector de la Universitat Catòlica San Antonio de Murcia per formar aromistes dins del grau de ciència i tecnologia dels aliments i/o en nutrició humana i dietètica. L'empresa quirzetenca col.laborarà en el desenvolupament de treballs de R+D i oferirà assessoramet tècnic a la Universitat establint com a prioritat la creació d' observatoris científics-tecnològics.

Vanesa Martíniez va fer partícep d'aquest avenç en formació, al primer tinent d'alcalde de l'àrea d'Economia i Serveis Interns, Jordi Vidal, en el trascurs de la visita institucional que el regidor va fer a l'empresa per tenir un canvi d'impressions sobre economia i el desenvolupament local.

 Carinsa sempre ha estat una empresa compromesa amb el territori que ha mostrat interès per les activitats que s'organitzen al municipi. Enguany col.laborarà econòmicament amb la mostra gastronòmica que tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny, a la Masia Can Feliu.