Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S’inicia el termini per presentar sol•licituds al Premi Mussol 2012

Les propostes s’han de presentar per instància inscrita a l’Oficina d'Atenció Ciutadana, fins al 10 de març com a data màxima.


S’inicia el termini per presentar sol•licituds al Premi Mussol 2012

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha obert el termini per presentar les candidatures al Premi Mussol de Sant Quirze 2012. Aquest premi, de caràcter honorífic, té la voluntat de reconèixer públicament aquelles persones o col•lectius que s’hagin distingit per algun fet o activitat que hagi impulsat la identitat de Sant Quirze del Vallès.

 
Les candidatures les pot presentar qualsevol veí o veïna que aporti una proposta subscrita, com a mínim, per 100 residents del municipi majors de 16 anys.
També les entitats i associacions inscrites al Registre municipal d’Entitats poden presentar candidatures, així com l’Alcaldia i una tercera part dels membres que integren la Corporació municipal.
 
Les candidatures han d’anar acompanyades d’una valoració raonada que acrediti els mèrits de la persona o entitat que es pretén reconèixer. Així mateix, les propostes s’han de presentar per instància inscrita a l’OAC, fins al 10 de març com a data màxima.
 
Una comissió formada per un representant de cada grup municipal i presidida per l’Alcaldessa estudiarà les propostes presentades i n’elevarà una al Ple de la Corporació del mes de març per a la seva resolució.