Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sortida al Poliorama per veure Delicades, de T de Teatre

Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins al 2 de març


Sortida al Poliorama per veure Delicades, de T de Teatre

 El Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Quirze organitza novament una sortida per anar a veure un muntatge teatral a Barcelona per al proper dijous 22 de març. En aquest cas, la peça escollida és Delicades, de T de Teatre. Les persones que vulguin participar-hi poden formalitzar la inscripció a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament fins al dia 2 de març.

La companyia T de Teatre ha tornat a posar en escena l'obra Delicades, un muntatge estrenat l'any 2009 que torna ara al Poliorama després d'una gira pel territori espanyol.
L'humor és el constant en la trajectòria d'aquesta formació teatral dirigida per Alfredo Sanzol, que amb Delicades s'apropa a 17 històries curtes, intenses i magistrals que fusionen la tragèdia amb la comèdia de manera singular i amb gran capacitat de sorpresa.
El preu de l'activitat és de 23 euros i inclou l'entrada al teatre i l'autocar. El dia de la sortida, el 22 de març, hi haurà dos punts de recollida: al carrer Església de les Fonts a les 18.30 i a la rotonda dels FFCC a les 18.45 hores.
Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Servei d'Igualtat.