Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Cadires, platges i màquines d'escriptura de Jordi Calvís a la Casa de Cultura Vila Puig

La mostra es pot visitar fins al proper 24 de març


Cadires, platges i màquines d'escriptura de Jordi Calvís a la Casa de Cultura Vila Puig

  Les platges, les cadires i les màquines d’escriptura són els tres elements a partir dels quals l’artista local Jordi Calvís presenta els seus nous treballs realitzats amb tècniques mixtes a la Casa de Cultura Vila Puig. La mostra inclou paisatges i bodegons composats a partir d’aquests elements inanimats que sota la mà de Calvís adopten vida pròpia. 
L’artista empra novament terres d’arreu del món en aquesta última col•lecció de quadres per  seguir amb el seu estil, que potencia les textures i que treballa partint de gammes cromàtiques naturals. Ocres, terracotes i taronges sanguines creen escenaris on els personatges, cadires de disseny divers i gandules de platja interactuen i prenen vida pròpia. Els blaus i els verds formen també part de d’aquestes composicions i proporcionen una gran harmonia cromàtica, segell de marca d’aquest autor.
La mostra es va inaugurar dijous 16 de febrer en un acte que va comptar amb parlaments de la regidora de Cultura, Mercè Vallès, i del mateix Jordi Calvís, i amb l’assistència de més d’una trentena de persones. La mostra es pot visitar fins al proper 24 de març, de dilluns a divendres, de 18:00 a 20:30 hores.