Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nou accés a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Torre Julià

L’entrada pel carrer de Josep Mitats millora l’atenció als veïns i veïnes de les Fonts


Nou accés a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Torre Julià

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha canviat l’accés a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Torre Julià, al barri de les Fonts. L’entrada se situarà, a partir del divendres 17 de febrer, pel carrer de Josep Mitats. Aquesta modificació respon a la voluntat de millorar l’atenció al veïnat, ampliant l’espai habilitat a aquest efecte i dotant de més privacitat les atencions presencials i telefòniques.

Recordem que l’horari d’atenció al punt OAC de Les Fonts és divendres de 9 a 14 hores. A l’edifici central de l’Ajuntament l’horari és de dilluns a divendres de 8.30 a 20h i dissabtes de 9 a 14 h.
L’OAC és un servei integral d’atenció, orientació, tramitació i relació amb la ciutadania de Sant Quirze del Vallès, basat en els criteris de qualitat, simplificació, accessibilitat, eficiència i modernitat. El servei ofereix atenció presencial, però també telemàtica i telefònica. De fet, de l’aposta per les noves tecnologies han sorgit iniciatives com la de la carpeta ciutadana: l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat el projecte per posar a l’abast de la ciutadania la possibilitat de gestionar determinats procediments en línia. El projecte es troba en fase de proves.