Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El CC Can Feliu acull la presentació oficial de la Challenge Catalana de Curses Nocturnes

La Cursa dels Mussols que es farà el proper 24 de març a Sant Quirze és una de les fases d'aquest certamen esportiu


El CC Can Feliu acull la presentació oficial de la Challenge Catalana de Curses Nocturnes

 El CC Can Feliu va acollir ahir dijous la presentació oficial de la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes-Gran Premi Petzl. L'acte va estar presidit pel regidor d'Esports i Ocupació, David Sànchez i pels directors de les tres curses que la integren, Jordi Aguado, Enric Gonzalez i Jordi Ferrer.

La Challenge Catalana de Curses Nocturnes inclou la Cursa dels Mussols que es farà a Sant Quirze el proper 24 de març, la cursa Ànimes del purgatori, que es celebrarà el proper 9 de juny i el Burriac Atac, el proper 8 de setembre.
La Cursa Nocturna de Mussols és una iniciativa del Club Excursionista Sant Quirze del Vallès i celebra enguany la seva quarta edició, tot i que és la primera en que aquest certamen esportiu forma part de la Challenge Catalana i que sumarà punts pels esportistes que hi participin.
Fins al moment, ja hi ha un total de 350 adults i 50 nens i joves apuntats a la Cursa dels Mussols que oferirà 4 recorreguts, 3 d'ells per a joves i infants i un de 12 km per als participants adults.
Aquesta iniciativa està organitzada conjuntament pel Club Excursionista del Vallès i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb l'esponsorització principal de Petzl i Lafuma.
Podeu accedir a més informació sobre la Challenge així com per fer les inscripcions, podeu fer clic en el següent enllaç: www.cursadelsmussols.cat