Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

L'exposició Dones Sindicalistes de l'Institut Català de les Dones arriba a Sant Quirze

La mostra es podrà visitar del 27 de febrer al 29 de març al Centre d'Informació i Recursos per a Dones


L'exposició Dones Sindicalistes de l'Institut Català de les Dones arriba a Sant Quirze

 Un total de 12 dones són les protagonistes de la mostra Dones Sindicalistes que visitarà Sant Quirze del Vallès a partir del 27 de febrer. Aquesta Mostra de l'Institut Català de les Dones té com a objectiu donar visibilitat a les dones que ens han precedit i vol recuperar la riquesa de la diversitat de les experiències vitals femenines per contribuir a omplir el buit existen en el coneixment del nostre propi passat i en el reconeixement del protagonisme de la dona en les transformacions socials.

La republicana i lluitadora Isabel Vilà Pujol, considerada la primera sindicalista catalana, o les compromeses militants anarquistes Francesca Saperas o Teresa Claramunt són algunes de les dones sobre les quals es centra aquesta exposició, fent èmfasi en la seva tasca per la lluita dels drets humans. L'exposició, coordinada per l'escriptora Antonina Rodrigo, inclou també notes biogràfiques de Llibertat Ròdenas, Lola Iturbe, Frederica Montseny, Margalida Roig, Amèlia Jover, Dolors Piera, Lina Òdena, Aurora Picornell i Maria Mononelles.
Les persones que vulguin visitar aquesta mostra, poden fer-ho del 27 de febrer al 29 de març al Centre d'Informació i Recursos per a Dones.