Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

I certamen literari Llengua de Drac del Centre de Normalització Língüística

Les obres es podran presentar del 15 al 30 de març


 I certamen literari Llengua de Drac del Centre de Normalització Língüística

 El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, juntament amb el Departament de Català de l'Escola Oficial d'Idiomes i Òmnium Cultural han convocat el primer certament literari Llengua de Drac, adreçat tant a catalanoparlants habituals com a nous catalanoparlants.

Les persones que vulguin participar-hi podran fer-ho en dues modalitats, catalanoparlant habitual o nou catalanoparlant. El concurs és de narracions curtes i els textos han de tenir una extensió màxima d'un full en format DINA4, a doble espai i per una sola cara. La temàtica dels relats és lliure, però han d'incloure la diversitat lingüística com a element narratiu i les paraules llengua o llengües fent referència al seu significat lingüístic.
Com que el principal objectiu d’aquesta iniciativa és que la població nouvinguda tingui un espai per escriure en català sense vergonya ni complexos, independentment de quina sigui la seva llengua d’ús habitual, s’hi estableixen dues modalitats: una per a catalanoparlants habituals i l’altra, per a nous catalanoparlants. 
Els textos es podran lliurar del 15 al 30 de març per correu electrònic a l’adreça llenguadedrac2012@cpnl.cat o al Servei de Català de Sant Quirze. Els guanyadors, un per categoria, es donaran a conèixer el 25 d’abril en un acte públic i rebran un val de compra de 150 € de l’Abacus. L’escriptora sabadellenca Clara Soley formarà part del jurat. Per veure el detall de les bases, podeu fer obrir el següent document: BASES CONCURS LLENGUA DE DRAC