Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Una exposició aproparà la higiene bucodental a l'alumnat de primària de l'escola Lola Anglada

La mostra visitarà l'escola durant la primera quinzena de març


Una exposició aproparà la higiene bucodental a l'alumnat de primària de l'escola Lola Anglada

 Una gran boca, una dent gegant que es pot desmuntar per veure com està formada són alguns dels elements que composen l'exposició Cuida't les dents que visitarà durant la primera quinzena de març l'escola Lola Anglada.

L'exposició va ser creada  a l'any 2004 pel Servei de Salut de la Diputació de Barcelona i té com a objectiu proporcionar tot un seguit de consells pràctics en relació a la higiene i cura adequada de les dents en l'edat escolar als diferents municipis de Barcelona que ho sol·licitin.
L'alumnat de primària de l'Escola Lola Anglada treballarà els continguts durant la primera quinzena de març mitjançant tota una sèrie d'elements molt senzills i atractius perquè els infants adquireixin els coneixements en forma de joc. Entre d'altres, els nens i nenes podran aprendre com es formen les dents, perquè es formen les càries i quins aliments les provoquen.
La mostra està emmarcada en el Pla d'Atenció Comunitària Municipal promogut pel Servei de Salut de l'Ajuntament amb la col·laboració del Servei d'Educació municipal.