Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La Junta de Portaveus referma el seu compromís per l'Escola de Música

Una comissió farà seguiment del servei i de la nova concessió


La Junta de Portaveus referma el seu compromís per l'Escola de Música

 El ple ordinari del mes de febrer, celebrat el passat dimecres 29, va tenir com un dels punts centrals l'acord de la Junta de Portaveus en relació a l'Escola de Música. Els portaveus van acordar un text on destacava l'escola com a referent d'ensenyaments musicals gràcies al seu model pedagògic, l'equip de mestres i els pares 100% implicats en el projecte.

El text, també fa referència als darrers mesos exposant quela dinàmica de l’escola s’ha vist estroncada ja que, en fer-se públiques les dificultats econòmiques per les quals està passant l’empresa concessionària i el fet que l’equip de mestres no estigués percebent el sou des del passat mes d’agost, va precipitar la convocatòria d’un primer ple, on s’acordà la intervenció de l’escola per part de l’Ajuntament, i un altre posteriorment, en el que es decidí resoldre el contracte amb aquesta empresa.
El text fa esment que aquests fets han constatat que des de l’inici de la concessió a Nous Gravats el 2003, les mesures de control del Plec de condicions no han estat suficients, ja que no s’ha detectat amb temps la mala gestió econòmica que l’empresa estava fent d’aquest servei. A més, també s’ha evidenciat que no es tracta d’una mala gestió de poc temps ençà, sinó que s’arrossega des de fa força temps. Al llarg de la concessió, es va sol•licitar la convocatòria de la comissió de seguiment de l’escola.
Finalment, la Junta de Portaveus va consensuar convocar la comissió de seguiment de l’Escola Municipal de Música, amb l’objectiu que aquesta comissió tingui a l’abast i pugui participar a les reunions on es parli sobre la situació actual de l’escola, i disposi d’una manera consensuada de tota la informació, i així poder tenir coneixement de les actuacions de totes les parts. També va acordar proposar que aquesta comissió participi en l’elaboració d’un nou plec de clàusules per a la pròxima concessió que asseguri un millor control i seguiment eficient de la mateixa, així com garantir la continuïtat del model pedagògic que fins ara s’ha estat duent a terme.