Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Cuina Vallès serveix 400 plats a la mongetada popular de Sant Quirze del Vallès

La mostra de cuina es va fer en el marc del Mercat Ecològic del Vallès


Cuina Vallès serveix 400 plats a la mongetada popular de Sant Quirze del Vallès

 El col•lectiu de cuiners Cuina Vallès va celebrar dissabte la mongetada popular a l’entorn del Mercat Ecològic que visitava Sant Quirze del Vallès. Amb aquest acte, Cuina Vallès va portar una mostra de cuina vallesana i de productes ecoògics i de la terra com la mongeta del ganxet als ciutadans que es van apropar al Mercat i a la zona del Parc de les morisques. L’àpat, organitzat pel col•lectiu de cuiners i amb el suport del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, va acollir a 400 persones que durant el transcurs del matí, van poder degustar la mongetada acompanyada de botifarra i vi. 

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, i la presidenta del Consorci de Turisme, Olga Olivé també van acompanyar els cuiners durant la celebració de la mongetada. 
El president de Cuina Vallès, Carles Calsina, ha destacat l’èxit de la convocatòria i ha agraït “la implicació de l’Ajuntament de Sant Quirze i el Consorci de Turisme per la possibilitat de celebrar la mongetada en el marc de mercat ecològic, fet que ha contribuït a la difusió d’un producte de la terra, com la mongeta, i també en la difusió de la tasca dels cuiners i cuineres del col•lectiu”. 
El Mercat Ecològic es un punt de trobada de compra tradicional que des de juliol de 2010 es pot visitar a Barberà, Cerdanyola, Rubí i Sant Quirze del Vallès. Productors i elaboradors ofereixen una gran varietat de productes d’alimentació de temporada, del territori i ecològics sota la premissa de la qualitat. En aquesta ocasió el Mercat també va acollir els representants de Cuina Vallès.