Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La nova xerrada de l'Escola de Pares de Sant Quirze tractarà sobre els projectes de centre

El nou escenari d'aprenentatge en entorns digitals serà un dels punts centrals de debat


La nova xerrada de l'Escola de Pares de Sant Quirze tractarà sobre els projectes de centre

 Sota el títol Projectes de Centre: cap a on orientar-los, el proper dijous 14 de març tindrà lloc la nova xerrada emmarcada en les Jornades:L'educació a debat a SQV organitzades per l'Escola de Pares i Mares de Sant Quirze del Vallès.

Els entorns digitals d'aprenentatge han  posat sobre la taula noves maneres d'apropar els continguts i de potenciar les capacitats de l'alumnat des d'un nou escenari que respongui a les habilitats que demana la societat de la informació. Aquesta nova realitat serà el punt de partida de la propera xerrada emmarcada en el Cicle organitzat per l'Escola de Pares i Mares de les AMPA DE Sant Quirze. La xerrada estarà conduïda per Ramon Grau, Premi Marta Mata de Pedagogia 2009 i director del centre Pere IV.
L'acte està obert a tota la població i començarà a les 19 hores del dimecres 14 de març a les 19 hores. Les jornades compten amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i clouran el 17 de maig a l'escola Lola Anglada amb una xerrada sobre el paper de la família en una societat connectada.