Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La Policial Local de Sant Quirze del Vallès fomenta l'educació i conscienciació per la mobilitat segura al municipi

La campanya inclou iniciatives entre l'alumnat de les escoles i un aparell que informa de la velocitat dels vehicles que passen per aquest punt


La Policial Local de Sant Quirze del Vallès fomenta l'educació i conscienciació per la mobilitat segura al municipi

 La Policia Local de Sant Quirze del Vallès i els Mossos d’Esquadra de trànsit de Sabadell, amb la col•laboració del servei d’educació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, estan duent a terme diferents tallers formatius al llarg d’aquest curs. L’objectiu de les sessions és educar per a la mobilitat segura.

Els tallers s’estan duent a terme a tots els centres escolars de primària i a l’institut d’educació secundària de Sant Quirze del Vallès. Aquestes sessions pràctiques s’inicien al curs de P-5, amb l’alumnat de 5 ó 6 anys, i es continua en diversos cursos fins a 4rt d’ESO, als 15 ó 16 anys.
L’objectiu dels tallers és donar a conèixer als infants i als joves les conductes de risc més habituals a la seva edad i quines són les més segures a adoptar. L’aprenentatge d’aquests valors es materialitza mitjançant jocs i activitats en grup.
D’altra banda, la Policia Local també treballa en el control de velocitat en diferents punts del municipi. De fet, aquests darrers dies s’hi ha instal•lat un aparell mesurador al carrer d’Eduard Toldrà, per tal de marcar la velocitat als vehicles que hi circulen, a nivell informatiu i amb l’objectiu d’educar a l’entorn de la circulació.
Aquestes iniciatives es complementen també amb visites d’escoles a les dependències de la Policia Local; una ocasió única per conèixer com treballen els agents locals.