Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sant Quirze del Vallès conmemora avui el Dia Internacional de les Dones

L’acte s’emmarca en les activitats del Mes de les Dones


 Sant Quirze del Vallès conmemora avui el Dia Internacional de les Dones

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha organitzat avui l’acte de lectura del manifest del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. A les 12h la Plaça de la Vila ha estat l’escenari d’aquest acte ja consolidat, amb la lectura per part de dos treballadors municipals d’un text que fa referència als drets de les dones. 

L’acte s’emmarca en la programació que s’organiza al llarg del mes de març i que inclou iniciatives per a tots els col•lectius. Així, hi haurà tallers d’expressió teatral, exposicions de dones sindicalistes i activitats orientades al jovent, com ara la Nit Jove o la Tarda Jove amb un taller creatiu de disseny de complements.  En la mateixa línia, també hi haurà espai per a celebrar un cinefòrum i una sortida al teatre o un festival de dones, entre d’altres. 
Els actes culminaran amb el lliurament del Premi Dona de Sant Quirze, el dia 29 de març a les 19.30 h al Casal d’Avis.
Segons ha manifestat la regidora d’Igualtat, Sílvia Peralta, “aquest programa pretén arribar a tota la població, amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar respecte la necessitat de continuar avançant en l’assoliment de la igualtat entre homes i dones en tots els àmbits socials. Com a administració, ja estem aplicant aquestes polítiques, treballant un Pla d’Igualtat intern que està analitzant la situació de l’Ajuntament i establirà propostes de millora per assolir aquest objectiu, el de la plena igualtat”.
Podeu trobar tota la informació del programa Mes de les Dones, en aquest document: Mes de març, mes de les dones.