Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Cigala i la Formiga, nova proposta de Rialles per aquest cap de setmana a Sant Quirze

L'espectacle està recomanat per a nens i nenes a partir dels 3 anys


La Cigala i la Formiga, nova proposta de Rialles per aquest cap de setmana a Sant Quirze

El popular conte de la Cigala i la Formiga arriba aquest proper diumenge 11 de març a Sant Quirze de la mà de la companyia Xip Xap i emmarcat en el programació de l'Agrupació Rialles de Sant Quirze.

La particular interpretació d'aquesta faula de la companyia Xip Xap incorpora grans titelles, que conviden a viatjar al públic per totes les estacions de l'any. Quan les fulles dels arbres canvien de color, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells de primavera.

Però aquesta faula no és només un passeig per les estacions, és també una profunda reflexió sobre l'amistat, sobre com veure i viure la vida i de les múltiples maneres que hi ha d'encarar-la.

L'espectacle inclou cançons i també fomenta la participació del públic. L'edat recomanada per veure aquest espectacle, que començarà a les 6 de la tarda, és a partir dels 3 anys.

Podeu adquirir les entrades de manera anticipada a la papereria DINA 4 o una hora abans del començament de l'espectacle a la mateixa Patronal. El preu de l'entrada és de 6 euros per al públic general i de 5 euros pels amics de Rialles.