Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Prop de 70 sol·licituds per als 6 habitatges de lloguer amb protecció oficial a Sant Quirze del Vallès

Els pisos estan ubicats a la ronda Arraona i tenen 1 o 2 habitacions


 Prop de 70 sol·licituds per als 6 habitatges de lloguer amb protecció oficial a Sant Quirze del Vallès

 La convocatòria per adjudicar sis pisos amb protecció oficial de lloguer a Sant Quirze del Vallès ha rebut un total de 67 sol·licituds. Aquests habitatges formen part del Pla de Xoc del Departament de Territori i Sostenibilitat que té com a principal objectiu adjudicar els habitatges buits de la Generalitat .Aquesta convocatòria està gestionada per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, que ara ha de revisar tota la documentació aportada pels sol·licitants. 

 
Una vegada s'hagi fet aquest procés, els sol·licitants rebran una notificació mitjançant una carta certificada on se'ls comunicarà si han estat provisionalment admesos o no. En el moment que rebin la notificació, els sol·licitants podran presentar al·legacions o aquella documentació que manqui a la sol·licitud inicial durant els deu dies hàbils següents. En el moment que surtin les llistes definitives, els sol·licitants tornaran a rebre una notificació on també  s’especificarà el dia i hora del sorteig.
 
La tipologia d'aquests habitatges, ubicats a la ronda Arraona, és d'una o dues habitacions i superfícies que van des dels 44 als 59 metres quadrats.
 
Els sol·licitants d'aquests habitatges han de complir tota una sèrie de condicions, com ara tenir menys de 35 anys i haver estat empadronats a Sant Quirze durant un període continuat de tres anys com a mínim abans de l'inici de l'obertura de la convocatòria. La convocatòria per accedir-hi va cloure el passat dimarts 6 de març.