Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Futbol Club Sant Quirze edita un àlbum de cromos amb tots els jugadors i jugadores

La publicació es posarà a la venda a partir de divendres 16 de març


El Futbol Club Sant Quirze edita un àlbum de cromos amb tots els jugadors i jugadores

 Els jugadors i jugadores de la trentena d'equips del Futbol Club Sant Quirze són els principals protagonistes de la nova iniciativa que endega a partir d'aquest divendres 16 de març aquesta entitat esportiva local. Es tracta d'un àlbum de cromos on figuraran cadascun dels 380 membres dels equips del club com històricament han fet grans clubs i equips professionals amb els seus components.

El funcionament d'aquest àlbum és l'habitual d'aquest tipus de col·leccionables, és a dir, es podran adquirir sobres al preu d'un euro, que es podran intercanviar entre els col·leccionistes fins a aconseguir completar la publicació que inclou tots els membres dels equips d'aquesta temporada 2011-2012.
Amb una tirada inicial de 500 exemplars, l'àlbum es posarà a la venda a partir del dia 16 de març a les 17.30 hores al camp de futbol municipal. Per l'adquisició de 10 sobres de cromos, l'àlbum es lliurarà de manera gratuïta.
Segons el president de l'entitat, Enric Girbau, aquesta és una bona manera de fomentar que els jugadors coneguin la resta d'equips del club i també perquè es fomenti la implicació, la il·lusió i sentiment de pertinença a l'entitat.