Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cor jove de Sentmenat oferirà el seu espectacle Ànima aquest diumenge a Sant Quirze

El públic podrà gaudir d'una combinació de disciplines artístiques que desperten diverses emocions


El cor jove de Sentmenat oferirà el seu espectacle Ànima aquest diumenge a Sant Quirze

 El Cor Jove de Sentmenat presenta aquest diumenge a la Patronal el seu espectacle “Ànima”, l'última oportunitat per veure aquest espectacle que combina el cant coral amb un muntatge sorprenent i proper.

Sota la direcció de Toni Santiago i amb Luc-Olivier Sanchez al piano, "Ànima" és la nova proposta de la coral jove que, en aquesta ocasió, canvia de registre i ofereix un format tenyit de sentiment i d'emocions. L'obra barreja diverses disciplines artístiques: imatge, dansa, text i música en una unió que crea una atmosfera sutil i gairebé sensual, que busca commoure i despertar sensacions diverses en el públic.
L'amor, la mort, la joventut o l'espiritualitat són alguns dels temes que s'hi tracten a través d'una selecció de textos que en parlen, que recorden les paraules del General McArthur, Charles Chaplin, Pablo Benedetti o Khalil Gibrain i que són l'enllaç d'obres del repertori coral universal composades per John Rutter, Gabriel Fauré o Georges Friederich Haendel, entre d’altres.
 
L’espectacle, organitzat per la Societat Coral Il·lustració Artística, començarà a les 18:00 hores. El preu de les entrades és de 5 €.