Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament facilita un qüestionari al web municipal per recollir propostes per a l’elaboració de tallers musicals

La iniciativa ha estat fruÏt de l’AMPA de l’Escola de Música, davant la finalització de les activitats per part de l’empresa concessionària del servei


 L’Ajuntament facilita un qüestionari al web municipal per recollir propostes per a l’elaboració de tallers musicals

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha elaborat un qüestionari que es pot trobar en aquest enllaç: Qüestionari tallers musicals, amb l’objectiu de recollir les propostes i necessitats de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música entorn l’organització d’uns tallers musicals. L’AMPA de l’Escola de Música ha ideat aquesta iniciativa, en col•laboració amb l’Ajuntament. 

Amb aquesta iniciativa i el dipòsit de les claus de l’Escola Municipal de Música de Can Barra per part de l’empresa Nous Gravats SCCL, comunicat a l’Ajuntament la passada setmana, es confirma oficialment la finalització de les activitats per part d’aquesta cooperativa, malgrat que el contracte de concessió del servei encara està en vigor.
Aquest fet, afegit a la presentació per part de NOUS GRAVATS SCCL d’al•legacions a la proposta d’expedient de resolució del contracte de concessió del servei, impossibilita a l’Ajuntament licitar una nova concessió que presti el servei fins a l’acabament del curs 2011-2012, doncs s’haurà d’esperar al dictamen de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, resposta que pot trigar dos mesos.
Per tant, davant d’aquesta situació que impossibilita continuar el curs, l’Ajuntament comença a preparar la nova licitació del contracte pel proper curs 2012-2013. Curs pel qual informarem puntualment del període d’inscripcions i matrícula.
No obstant això, l’Ajuntament facilitarà a les AMPAS de Sant Quirze els espais i el suport logístic necessari per tal de dur a terme activitats musicals alternatives adreçades principalment als alumnes de l’Escola Municipal de Música de Can Barra.